Novosti

Poslovno-stambena zgrada u Slatini

Poslovno-stambena zgrada u Slatini

PRODAJA STANOVA JE U TOKU, PO EKSKLUZIVNOJ CIJENI OD
990 KM/m2

(U CIJENU JE UKLJUČEN I PDV)

  • 7 lamela
  • 84 stambene jedinice
  • 4 poslovna prostora
  • 2 stana u prizemlju namijenjena invalidskim potrebama

Zgrada se nalazi 950 m od autobusne stanice i tržnog centra "Bingo". U ponudi su stanovi od 30 m² do 120 m² od kojih su najatraktivniji dvoetažni stanovi sa ugodnim ambijentom i modernim stepeništem.

Prodaja luksuznih dvoetažnih stanova

Prodaja luksuznih dvoetažnih stanova

U novosagrađenom poslovno-stambenom objektu koji je urađen u aranžmanu grupacije MIMAR nudimo ekskluzivne dvoetažne stanove veličine od 60 do 130 m² u kojima će svako naći dovoljno prostora za lagodan i komotan život.

Nova fabrika u Cazinu

Fabrika za proizvodnju masivnih ploča i namještaja

"AL-DIHANI" je nova fabrika za proizvodnju lameliranih masivnih ploča i namještaja čija se izgradnja privodi kraju. Ovaj investicioni projekat vrijedan 9 miliona KM je prvi međunarodni projekat ove vrste u Cazinu kojeg je realizirala grupacija "MIMAR" u suradnji sa svojim kuvajtskim partnerom.

Ključna grana BiH privrede i ekonomskog razvoja je upravo drvni sektor. Prema statističkim podacima, drvna industrija BiH spada među najznačajnije izvoznike, a prema ostvarenom suficitu, ova industrijska grana zauzima prvo mjesto. Unatoč ovoj činjenici, u našem kantonu nije bilo velikih ulaganja u drvoprerađivačkom sektoru i zbog toga ovaj projekat ide u prilog strateškim pravcima razvoja Unsko-sanskog kantona i općine Cazin. Jasno je koliki je značaj i otvaranje novih radnih mjesta za građane naše općine.